Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΩΜΙ - STUFFED BREAD


ΓΕΜΙΣΤΟ ΨΩΜΙ

Ένα πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και  «αξιοποιεί» απομεινάρια φαγητού.
Θα πάρετε ένα στρογγυλό ψωμάκι, θα   κόψετε ένα καπάκι στο επάνω μέρος και θα αδειάσετε την ψίχα.  Κάντε ένα μίγμα από ψιλοκομμένη ντομάτα, πιπεριά, τυριά και αλλαντικά  που έχουν απομείνει στο ψυγείο, κομματάκια από κρέας ή κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο, ή λουκάνικα  προσθέστε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και γεμίστε το ψωμί.
Τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και  ψήστε το για 40  λεπτά στον αέρα, στους 180 βαθμούς.
Καλή όρεξη!





STUFFED BREAD

A very tasty and impressive dish that is very easy and "exploits" remnants of food.
You will get a round bun, will cut a lid on top and empty the crumb. Make a mixture of chopped tomatoes, peppers, cheese and ham left in the fridge, small pieces of meat or boneless chicken or sausage, add some oil, salt, pepper, oregano and stuff the bread.
Wrap with aluminum foil and bake for 40 minutes in air at 180 degrees.
Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου