Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

ΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ - IRINI’S PEAS


ΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ: 
2 μικρές πατατούλες
1 σακουλάκι αρακά
2 μικρά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 καρότα
1 μεγάλη χούφτα άνηθο
4-5 φρέσκιες ντομάτες τριμμένες
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Ζαχαρίτσα
Αλάτι
κόκκους πιπέρι
λαδάκι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λαδάκι ρίχνουμε τον αρακά, τις πατατούλες, το σκορδάκι και τον άννηθο. Μόλις τα κάνουμε κανα δυο γύρες βαζουμε την ντομάτα, τον πελτέ, και ολα τα υπόλοιπα και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις πάρει την πρώτη βράση το χαμηλώνουμε και το αφήνουμε στην ησυχία του κανα 40λεπτο!!

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!







IRINI’S PEAS


INGREDIENTS:

2 small potatoes
1 bag of frozen peas or ½ kilo of fresh ones
2 small onions
2 cloves garlic
2 carrots
1 large bunch dill
4-5 fresh tomatoes, grated
2 tablespoons tomato paste
½ spoonful sugar
salt
pepper
½ cup olive oil


DIRECTIONS:

Cook the onion in the oil,  add the peas, the potatoes, the garlic and dill. Once you make a couple of rounds stirring your food, put the tomato, tomato paste, and all the rest and let it boil. Just as it gets the first boil turn down the heat and let it cook for about  40 minutes!

Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου