Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ-LAMB WITH POTATOES olive oil and oregano


ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ  ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ
Μια πολύ νόστιμη και απλή συνταγή…
«ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ…»

ΥΛΙΚΑ:
2 κιλά αρνάκι, κατά προτίμηση μπούτι ή χεράκι
2 κιλά πατάτες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από 2 λεμόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Τρίψτε το αρνάκι με  το λεμόνι,  το αλάτι , το πιπέρι και τη ρίγανη πολύ καλά,  χρησιμοποιώντας  τη μισή ποσότητα των υλικών και κάντε το  ίδιο με την άλλη μισή για τις πατάτες, τις οποίες έχετε καθαρίσει και κόψει σε σχετικά μεγάλα κομμάτια.
Βάλτε όλα τα υλικά στη γάστρα, προσθέστε  περίπου ένα ποτήρι νερό, σκεπάστε και ψήστε στους 180 βαθμούς, στον αέρα για  περίπου δύο ώρες.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!





LAMB WITH POTATOES olive oil and oregano

INGREDIENTS:
2 pounds lamb, preferably leg or hand
2 pounds potatoes
1/2 cup olive oil
oregano
salt
pepper
Juice of 2 lemons

DIRECTIONS:
Rub the lamb with lemon, salt, pepper and oregano thoroughly, using half the amount of material and do the same with the other half for the potatoes, which you have peeled and cut into relatively large pieces.
Place all ingredients in a pot, add about one cup water, cover and bake at 180 degrees in the air for about two hours.
ENJOY!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου