Λικέρ αρμπαρόριζα
Σε ένα
γυάλινο βάζο βάλτε μισό κιλό ζάχαρη, 750ml ρετσίνα και 40 φύλλα αρμπαρόριζα.
Αφήστε το να
«ψηθεί» για ένα μήνα περίπου, σουρώστε το σε τουλπάνι και είναι έτοιμο.
Liqueur armparoriza (
In a glass jar put a pound of sugar, 750ml retsina and
40 leaves arbaroriza (Shown in photo)
Let it brew for about one month, drain it in
cheesecloth and it is ready.
Την αρμπαρόριζα τη χρησιμοποιώ σε γλυκά, αλλά δεν είχα ιδέα ότι φτίαχνεται και λικέρ! Πολύ ωραία ιδέα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ αρωματικό, sundayspoon!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή