Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

«Τζάκετ ποτάτο» - Jacket potato


«Τζάκετ  ποτάτο»

ΥΛΙΚΑ:

Για κάθε μερίδα θα χρειασθείτε μια μέτρια πατάτα,  μια κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί που λιώνει,  λίγο πιπέρι.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλύντε πολύ καλά τις πατάτες με τα φλούδια τρίβοντας τες  με  πράσινο σφουγγαράκι για να φύγουν τυχόν χώματα.
Βράστε τις σε αλατισμένο νερό και λίγο πριν τις σερβίρετε βάλτε τις στο φούρνο μικροκυμάτων  αφού πρώτα τις έχετε σκίσει λίγο στο επάνω μέρος για να ανοίξουν και έχετε ρίξει  επάνω τους το τριμμένο τυρί.
Βάλτε κάθε μία πατάτα σε πιάτο, ρίξτε επάνω λίγο μαύρο  πιπέρι και  συνοδέψτε την με τομάτα σαλάτα, κρεμμυδάκι φρέσκο ή κρεμμύδι και ψιλοκομμένο μαϊντανό

Καλή  όρεξη!




Jacket potato

INGREDIENTS:

For each serving you will need a medium size potato, a tablespoon of grated cheese that can melt and a little pepper.


DIRECTIONS:

Wash the potatoes well with the skins by rubbing them with green sponge to remove any dirt.
Boil in salted water and  just before serving put them in the oven after you have opened them a  little  at the top to open and sprinkle  them with the grated cheese.
Place each potato on a plate, sprinkle a little black pepper and accompany it with a salad with tomato, spring onion or onion and fresh chopped parsley

Bon appétit!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου