Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Μπισκότα μανταρινιού - Tangerine biscuits



Μπισκότα μανταρινιού

Υλικά

1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνια αλεύρι
2 βανίλιες
1 αυγό
1
baking powder
½ φλιτζάνι λικέρ μανταρίνι ή χυμό μανταρινιού
Τη φλούδα από ένα μανταρίνι αλεσμένη στο μούλτι

Εκτέλεση
Χτυπάτε τη ζάχαρη με το λάδι, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε να χτυπάτε ρίχνοντας λίγο λίγο το αλεύρι. Γίνετια μια λαδερή ζύμη  την οποία ανοίγετε σε φύλλο και κόβετε διάφορα σχέδια με κουπ πατ. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου ένα τέταρτο ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Ενώ ακόμα είναι ζεστά, αν θέλετε,   ρίχνετε επάνω άχνη ζάχαρη ανακατεμένη με κανέλα και γαρύφαλλο.





Tangerine biscuits

Ingredients

1 cup sunflower
1 cup sugar
3 cups flour
2 vanillas
1 egg
1 baking powder
½ cup tangerine liqueur or tangerine juice
Peel of a tangerine ground in a food processor

Directions
Beat sugar with oil, add the remaining ingredients and continue to beat while adding the flour. It becomes an oily dough that you open in a sheet and cut out in various shapes. Bake at 180 degrees for about one quarter or until browned. While they are still warm, if desired, sprinkle with powdered sugar mixed with cinnamon and clove.

2 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να έχουν τέλειο άρωμα! Πολύ ωραία συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την επίσκεψη... Όντως είναι πολύ νόστιμα. Σκέφτομαι πως λίγο τρίμμα από το φλούδι, αποξηραμένο θα ήταν επίσης πολύ ωραίο από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή