Λικέρ Μανταρίνι
800 ml τσίπουρο
10 μανταρίνια
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
Τρυπήστε τα μανταρίνια με ένα σουβλάκι και βάλτε τα μέσα σ ένα μεγάλο βάζο. Προσθέστε το τσίπουρο και αφήστε το να ωριμάσει 30 με 40 μέρες. Κατόπιν φτιάξτε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη και το νερό και προσθέστε το στο λικέρ.
10 μανταρίνια
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό
Τρυπήστε τα μανταρίνια με ένα σουβλάκι και βάλτε τα μέσα σ ένα μεγάλο βάζο. Προσθέστε το τσίπουρο και αφήστε το να ωριμάσει 30 με 40 μέρες. Κατόπιν φτιάξτε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη και το νερό και προσθέστε το στο λικέρ.
Tangerine liqueur
800 ml raki
10 tangerines
2 cups sugar
1 cup water
Pierce the
tangerines with a wooden souvlaki stick
and add them together with the peels into a large jar Add the raki and
let it brew for 1 month to 40 days. When
it is brewed, make a syrup with the sugar and water and add it to the
tangerines.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου