Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Λικέρ Μανταρίνι - Tangerine liqueur


Λικέρ Μανταρίνι

800 ml τσίπουρο
10  μανταρίνια
2 φλιτζάνια ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό

Τρυπήστε τα μανταρίνια με ένα σουβλάκι και βάλτε τα μέσα σ ένα μεγάλο βάζο. Προσθέστε το τσίπουρο και αφήστε το να ωριμάσει 30 με 40 μέρες.  Κατόπιν φτιάξτε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη και το νερό και προσθέστε το στο λικέρ.




Tangerine liqueur

800 ml raki
10  tangerines
2 cups sugar
1 cup water

Pierce the tangerines with a wooden souvlaki stick  and add them together with the peels into a large jar Add the raki and let it brew for 1 month to 40 days.  When it is brewed, make a syrup with the sugar and water and add it to the tangerines. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου