Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Χοιρινό πρασοσέλινο - Pork with leek and celery

Χοιρινό πρασοσέλινο

Υλικά
1 κιλό πράσα
1 ρίζα σέλινο
1 κιλό χοιρινό κρέας
1 φλιτζάνι  ψιλοκομμένη ντομάτα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικό)

Εκτέλεση
Πρώτα θα ζεστάνετε την κατσαρόλα άδεια  μέχρι το νεράκι που θα ρίξετε με τα δάχτυλά σας μέσα να κάνει μπίλιες.  Κατόπιν  βάζετε μέσα το κρέας και το σωτάρετε μέχρι  να ροδοκοκκινίσει.
Αφαιρείτε το κρέας και βάζετε τα πράσα κομμένα σε φέτες, το σέλινο ψιλοκομμένο  και τα αφήνετε να μαραθούν καλά.  Προσθέτετε  την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και αφού σωταριστούν όλα μαζί  βάζετε το κρέας από πάνω και προσθέτετε νερό αρκετό για να βράσει το φαγητό σας και να μείνει με λίγο ζουμάκι.
Σερβίρετε  με τυρί φέτα.
Καλή όρεξη!!!!






Pork with leek and celery

Ingredients
1 pound leeks
1 celery root
1 kilo pork
1 cup chopped tomato
salt
pepper
Red chilly pepper ( optional )

Directions
First you heat the pot empty until the refreshing water you take with your fingers inside to make balls. Then put through the meat and sauté until golden brown .
Remove the meat and put the sliced ​​leeks , chopped celery and let them wither well . Add the tomatoes , salt , pepper and chilly flakes and after they have sauted  all together put the meat on top and add enough water to cook your food and be left with little sauce.
Serve with feta cheese .
Good appetite !  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου