Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ - MUSHROOMS IN THE PAN


ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ  ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μανιτάρια
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ένα  φλιτζάνι άσπρο κρασί
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλύντε τα μανιτάρια, αφαιρέστε και ψιλοκόψτε τα κοτσάνια τους, βάλτε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί βάλτε μέσα τα μανιτάρια από την πλευρά με το βαθούλωμα πρώτα.  Μόλις πάρουν χρώμα, γυρίστε τα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Με τον τρόπο αυτό οι χυμοί τους μένουν μέσα στο βαθούλωμα.  Ρίξτε τα ψιλοκομμένα κοτσάνια, την πιπεριά, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα.  Χτυπήστε το κρασί με το αλεύρι σε ένα σέικερ , κλείστε το μάτι και περιχύστε τα μανιτάρια με το μίγμα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!




MUSHROOMS IN THE PAN

INGREDIENTS:
1 kilo of mushrooms
½ cup of olive oil
1-2 cloves of garlic
Chopped parsley
1 green pepper cut in thin slices
2-3 spring onions
Salt
Pepper
2 spoonfuls of flour
I cup of white wine

DIRECTIONS:
Wash the mushrooms and cut off the stems. In a pan put the oil and when it is warm add the mushrooms first from the side with the hole. When they are fried turn them on the other side and let them fry too. We use this way of frying, so that we can keep the juices of the mushroom inside the hole.  Add the chopped stems, the green pepper, the garlic, the salt, pepper, oregano, the parsley and  the spring onions, chopped. Put  the flour with the wine in a shaker, beat them to mix well, turn off the cooker and  sprinkle the mixture on the mushrooms.  Move the pan sideways for the wine and flour to mix with the  mushroom juice.
BON APPETITE!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου