Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΡΙΝΑ ή ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ /\/\ FRIED DEVILFISH or COD


ΡΙΝΑ ή ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ  ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΥΛΙΚΑ:
1.       1 κιλό ρίνα ή μπακαλιάρο
2.       Αλάτι
3.       Αλεύρι
4.       1 αυγό
5.       1 σόδα ή μια μπύρα (μεταλλικό κουτάκι )
6.       Λάδι για το τηγάνισμα
7.       Λεμόνι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μπωλ, αδειάστε τη σόδα ή την μπύρα,  ρίξτε το αυγό και ένα κοφτό κουταλάκι αλάτι.  Προσθέστε αλεύρι  ενώ συγχρόνως χτυπάτε με το σύρμα. Πρέπει να φτιάξετε ένα μείγμα  που να είναι παχύρευστο όπως το  μέλι. Αλατίστε τα ψάρια και  αφού πρώτα τα αλευρώσετε, βουτήξτε τα στο χυλό και τηγανίστε μέχρι να γίνουν χρυσορόδινα. Ρίξτε λεμόνι πριν τα φάτε.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!




FRIED DEVILFISH or COD

INGREDIENTS:
1.       1 kgr of devilfish or cod
2.       Salt
3.       Flour
4.       1 egg
5.       1 can of soda water or beer
6.       Oil for the frying
7.       Lemon  juice

DIRECTIONS:
Put the soda or beer in a bowl and add the egg, ½ a spoonful of salt.  Add flour while you beat the mixture.  Go on with this procedure until you have a batter as thick as honey.  Put salt in the fish and then in flour.  After that put them in the batter and then fry them in the oil. Add lemon before you eat the fish.
BON APPETITE!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου