ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ
½ κιλό
γίγαντες
3 κουταλιές της
σούπας ξύδι
1
πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά
κόκκινη
1 κρεμμύδι
Αλάτι
Αλάτι
Ελιές
Μαϊντανό
ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε τα
φασόλια σε κρύο νερό και τα βάζουμε να βράσουν. Μόλις αρχίσει το νερό να βράζει
, παίρνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και
σουρώνουμε τα φασόλια. Προσθέτουμε πάλι κρύο νερό και βάζουμε την
κατσαρόλα στο μάτι. Βράζουμε μέχρι να έχουν μαλακώσει , αλλά όχι να
λιώσουν. Τα ρίχνουμε στο τρυπητό και τα
ραντίζουμε με το ξύδι. Κατόπιν τα αδειάζουμε σε ένα βαθύ μπωλ και προσθέτουμε το αλάτι, το κρεμμύδι κομμένο
φέτες, το μαϊντανό, τις πιπεριές κομμένες φέτες, τις ελιές και το λάδι. Ανακατεύουμε
καλά και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
SALAD WITH
GIANT BEANS
INGEDIENTS:
½ kilo of giant beans
3 spoonfuls of vinegar
1 green pepper
1 red pepper
1 onion
Olives
Chopped parsley
Olive oil
Salt
DIRECTIONS:
Put the beans in a pot with cold water. Put the pot on
the hot plate and bring the beans to boil. When they start boiling, empty them in a
strainer, put them in the pot again with fresh cold water and put them on the
cooker again. Let them boil until they are soft but not overcooked. Strain them
again and while they are in the strainer, sprinkle them with the vinegar. Empty
them in a bowl and add the salt, onion and peppers in slices, parsley, olives
and oil. Mix them well and your salad is
ready.
BON APPETITE!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου