Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ - TIRAMISOU


ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
1  Μόρφατ
2  φλ. άχνη
2  βανίλιες
1  αυγό
1  Φιλαδέλφια
½ φλιτζάνι κακάο
2  κουταλάκια νες διαλυμένα σε 2 φλιτζάνια νερό
2  πακέτα σαβαγιάρ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ, το αυγό, τις βανίλιες, το Φιλαδέλφια και την άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα.  Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο νες και  τα αραδιάζουμε μέσα σε ορθογώνιο ταψάκι. Βάζουμε επάνω μια στρώση κρέμας και επαναλαμβάνουμε με μια στρώση σαβαγιάρ και μια στρώση κρέμας ακόμα. Από πάνω ρίχνουμε το κακάο χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι του τσαγιού.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!






TIRAMISOU

INGREDIENTS:
1 cup of unsweetened whipped cream basis
2 cups  of iced sugar
2 vanillas
1 egg
1 cup of Philadelphia cheese
½  cup of cocoa
2 spoonfuls of instant coffee dissolved in  2 cups of water
2 packets of ladyfingers

DIRECTIONS:
Beat the whipped cream, sugar, vanillas, egg and cheese  in the mixer until they are firm and smooth.  Dip the ladyfingers in the coffee and arrange half of them in a rectangular pan.  Apply a layer of the cream on them.  Add another layer  of ladyfingers and finish up with the rest of the cream. Finish your sweet by sprinkling the cocoa on top using a tea strainer.
BON APPETITE!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου