ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
1 Μόρφατ
2 φλ. άχνη
2 βανίλιες
1 αυγό
1 Φιλαδέλφια
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλάκια νες διαλυμένα σε 2 φλιτζάνια νερό
2 πακέτα σαβαγιάρ
1 Μόρφατ
2 φλ. άχνη
2 βανίλιες
1 αυγό
1 Φιλαδέλφια
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλάκια νες διαλυμένα σε 2 φλιτζάνια νερό
2 πακέτα σαβαγιάρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ τη μόρφατ, το αυγό, τις βανίλιες, το Φιλαδέλφια και την
άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιογενής κρέμα. Βουτάμε τα σαβαγιάρ στο νες και τα αραδιάζουμε μέσα σε ορθογώνιο ταψάκι.
Βάζουμε επάνω μια στρώση κρέμας και επαναλαμβάνουμε με μια στρώση σαβαγιάρ και μια
στρώση κρέμας ακόμα. Από πάνω ρίχνουμε το κακάο χρησιμοποιώντας ένα σουρωτήρι
του τσαγιού.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
TIRAMISOU
INGREDIENTS:
1 cup of unsweetened whipped cream basis
2 cups of iced sugar
2 vanillas
1 egg
1 cup of Philadelphia cheese
½ cup of cocoa
2 spoonfuls of instant coffee dissolved in 2 cups of water
2 packets of ladyfingers
DIRECTIONS:
Beat the whipped cream, sugar, vanillas, egg and cheese in the mixer until they are firm and
smooth. Dip the ladyfingers in the
coffee and arrange half of them in a rectangular pan. Apply a layer of the cream on them. Add another layer of ladyfingers and finish up with the rest of
the cream. Finish your sweet by sprinkling the cocoa on top using a tea
strainer.
BON APPETITE!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου