Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ /\/\ MY MOTHER'S-IN-LAW SYRUPED COCONUT CAKE


ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ

              ΥΛΙΚΑ:
1.       1 ½  ποτήρι αλεύρι
2.       1  ποτήρι γάλα
3.       1 ποτήρι ζάχαρη
4.       220 γρ. ινδοκάρυδο
5.       125 γρ. βούτυρο
6.       1 μπέικιν
7.       4 αυγά

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλούδα λεμόνι
2 ποτήρια νερό
2 ½ ποτήρια ζάχαρη
Βράσιμο 5 λεπτά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί εκτός από το ινδοκάρυδο που το προσθέτουμε στο τέλος και το ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για να αναμιχθεί με τα υπόλοιπα υλικά.  Ψήνουμε σε λαδωμένο με σπορέλαιο ταψί  στους 180 βαθμούς  μέχρι να ροδίσει και σιροπιάζουμε.
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ  ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ –Ή ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ  Ή ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ!!!!

Καλή όρεξη!




MY MOTHER'S-IN-LAW SYRUPED  COCONUT CAKE

INGEDIENTS:
1.       1 ½  cup  of flour
2.       1 cup of milk
3.       1 cup of sugar
4.       220 grs. Of grated coconut
5.       125 grs. Of butter
6.       1  sachet of baking powder
7.       4 eggs

FOR THE SΥRUP:
The skin of a lemon
2 cups of water
2 ½ cups of sugar
Boil for 5 minutes

DIRECTIONS:

Beat all the ingredients except for the coconut together in the mixer until you have a smooth mixture. Add the coconut and stir with a spoon until it mixes with the rest.  Bake in an oiled pan, at 180 degrees until it gets gold. When it is cold, add the sirup which must be hot.

Bon appetite!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου