ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ
ΥΛΙΚΑ:
1.
1 ½ ποτήρι αλεύρι
2.
1 ποτήρι
γάλα
3.
1 ποτήρι ζάχαρη
4.
220 γρ. ινδοκάρυδο
5.
125 γρ. βούτυρο
6.
1 μπέικιν
7.
4 αυγά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
1 φλούδα λεμόνι
2 ποτήρια νερό
2 ½ ποτήρια ζάχαρη
Βράσιμο
5 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί εκτός
από το ινδοκάρυδο που το προσθέτουμε στο τέλος και το ανακατεύουμε με ένα
κουτάλι για να αναμιχθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε σε λαδωμένο με σπορέλαιο ταψί
στους 180 βαθμούς μέχρι να
ροδίσει και σιροπιάζουμε.
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ –Ή ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ Ή ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ!!!!
Καλή όρεξη!
MY MOTHER'S-IN-LAW SYRUPED COCONUT CAKE
INGEDIENTS:
1.
1 ½ cup of
flour
2.
1 cup of milk
3.
1 cup of sugar
4.
220 grs. Of grated coconut
5.
125 grs. Of butter
6.
1
sachet of baking powder
7.
4 eggs
FOR THE SΥRUP:
The skin of a lemon
2 cups of water
2 ½ cups of sugar
Boil for 5 minutes
DIRECTIONS:
Beat all the ingredients except for the coconut together in the mixer
until you have a smooth mixture. Add the coconut and stir with a spoon until it
mixes with the rest. Bake in an oiled
pan, at 180 degrees until it gets gold. When it is cold, add the sirup which
must be hot.
Bon appetite!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου