Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΣΠIΤΙΚΗ ΠΑΕΓΙΑ - HOMEMADE PAELLA


ΣΠIΤΙΚΗ  ΠΑΕΓΙΑ
ΥΛΙΚΑ:
1.      1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
2.      1 φλιτζάνι μύδια
3.      1 φλιτζάνι γάμπαρη
4.      1 φλιτζάνι  ψιλοκομμένο κρεμμυδάκια φρέσκα
5.      1 φλιτζάνι στήθος κοτόπουλου σε κύβους
6.      1 φλιτζάνι αρακά
7.      1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο λουκάνικο
8.      1 πιπεριά  ψιλοκομμένη
9.      ½  φλιτζάνι  ελαιόλαδο
10.  ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
11.  1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
12.  Αλάτι
13.  Πιπέρι
14.  Μία πρέζα  κρόκο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ζεσταίνετε το λάδι και  ρίχνετε μέσα το ρύζι. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να χάσει τη διαφάνεια του. Προσθέτετε το  κρεμμύδι, το σκόρδο, και σιγά σιγά όλα τα υλικά συνεχίζοντας  να ανακατεύετε μέχρι να σωταριστούν όλα  και να αναμειχθούν καλά.  Προσθέτετε δυο φλιτζάνια νερό και αφήνετε την παέγια να βράσει μέχρι να πιει όλο το νερό.

Kαλή όρεξη!




HOMEMADE PAELLA

INGEDIENTS:
1.      Cup yellow rice
2.      1 cup mushrooms
3.      1 cup shrimps
4.      1 cup green onions chopped
5.      1 cup chicken breast in dices
6.      1 cup peas
7.      1 cup chopped sausage
8.      1 chopped green pepper
9.      ½  cup olive oil
10.  ½ cup chopped parsley
11.  1 clove chopped garlic
12.  Salt
13.  Pepper
14.  1 pinch crocus

DIRECTIONS:
Heat the oil in a pan and put the rice in to sauté. Go on adding all the other ingredients one by one and let them sauté  before you add the next one.  After all the ingredients are in the pan and they are well sauted, add 2 cups of water and let the paella cook until all the water is absorbed.
Bon appetite!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου