Λικέρ
ινδοκάρυδο
Υλικά
2 σακουλάκια
τριμμένο ινδοκάρυδο ή 300 γραμμάρια φρέσκο τριμμένο στον ρεντέ.
½ κιλό
ζάχαρη
750 ml
γράπα ή βότκα
Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα
υλικά μαζί σε ένα βάζο και το διατηρείτε σε δροσερό μέρος. Πού και πού το κουνάτε για να λιώσει η
ζάχαρη.
Το περνάτε
από τούλι και το βάζετε σε μπουκάλι.
Τι τριμμένο
ινδοκάρυδο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε γλυκά. Εγώ το διατηρώ σε ένα βάζο στην κατάψυξη.
Σερβίρετε το
λικέρ με παγάκια.
Coconut
liqueur
Ingredients
2 bags shredded coconut or 300 grams fresh grated.
½ kg sugar
750 ml grapa or vodka
Directions
Put all ingredients together in a jar and keep it in a
cool place for about three weeks.
Every now and then shake it for the sugar to melt.
Every now and then shake it for the sugar to melt.
When the sugar has melted strain it through a piece of tulle and place it in a bottle.
You can use the grated coconut in desserts. I keep
it in a jar in the freezer.
Serve the liqueur with ice.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου