«Τηγανητές» πατάτες στο φούρνο
Υλικά
1 κιλό
πατάτες κομμένες για τηγάνι
2 κουταλιές
σούπας λάδι
Αλάτι
Πιπέρι (προαιρετικά)
Ρίγανη (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Καθαρίζετε και
πλένετε τις πατάτες. Τις κόβετε σε ότι σχήμα σας αρέσει. Ρίχνετε λάδι, αλάτι και καρυκεύματα, τις ανακατεύετε
πολύ καλά και τις βάζετε σε ταψί που έχετε στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνετε σε
μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Καλή όρεξη!
"Fried"
potatoes in the oven
Ingredients
1 kg potatoes cut for frying
2 tablespoons oil
Salt
Pepper (optional)
Oregano (optional)
Directions
Peel and wash the potatoes. Cut into the shape you
like. Pour the oil, salt and spices and mix them thoroughly. Put them in a pan
that you have paved parchment paper.
Bake in moderate temperature until golden brown.
Enjoy!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου