ΤΖΑΤΖΙΚΙ
Υλικά
1 αγγούρι
2 κ, σούπας
άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένο
400 γρ.
γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
2 σκελίδες
σκόρδο ψιλοκομμένες
Αλάτι
Ξύδι
Λάδι
Εκτέλεση
Τρίβουμε το
αγγούρι στο ρεντέ και το πατάμε καλά με το χέρι μας να χάσει τα
ζουμιά του. Το ανακατεύουμε καλά με το γιαούρτι και όλα τα υπόλοιπα υλικά και
το βάζουμε στο ψυγείο.
Καλή
όρεξη!
TZATZIKI
Ingredients
1 cucumber
2 tablespoons chopped dill or fennel
400 gr. Strained yoghurt with 2% fat
2 cloves garlic, finely chopped
salt
vinegar
oil
Directions
Grate the cucumber and
press well to lose its juices. Mix well with yogurt and all
remaining ingredients and refrigerate.
Enjoy!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου