Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ρεβίθια σαλάτα - Chickpeas salad

Ρεβίθια σαλάτα

Υλικά
2 φλιτζάνια ρεβίθια βρασμένα
2 ντομάτες
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι  γλιστρίδα ψιλοκομμένη
1 πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
1 μελιτζάνα ψημένη και ψιλοκομμένη
2 κουταλιές σούπας  δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1 λεμόνι  χυμό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπωλ,  προσθέτετε το λεμόνι και στο τέλος το λάδι.
Ανακατεύετε πολύ καλά, σκεπάζετε  και αφήνετε στο ψυγείο για να ενωθούν οι γεύσεις. Είναι πολύ καλύτερη την επόμενη μέρα.
Καλή όρεξη!





Chickpeas salad

Ingredients
2 cups   chickpeas boiled in water
2 tomatoes
1 onion, thinly sliced
1 zucchini, diced
1/2 cup chopped parsley
1 cup chopped purslane
1 bell pepper, cut into thin slices
1 eggplant roasted and chopped
2 tablespoons chopped rosemary
1 lemon juice
salt
pepper
oil

Directions
Stir all ingredients together in a large bowl, add the lemon juice and finally the oil.
Stir well, cover and leave in the fridge for the flavors to come together. It is much better the next day.

Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου