Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ριτσέλι γλυκό (ώριμο σύκο) - Ripe figs in thick syrup

Ριτσέλι  γλυκό (ώριμο σύκο)
Υλικά
2 κιλά ώριμα σύκα
1 κιλό ζάχαρη
1 κ. σούπας λεμόνι χυμό

Εκτέλεση
Βάζετε τα σύκα μαζί με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα και βράζετε μέχρι να δέσει το σιρόπι. Ρίχνετε το χυμό και κατεβάστε από τη φωτιά.
Καλή όρεξη!





Ripe figs in thick syrup

Ingredients
2 pounds ripe figs
1kg sugar
1 tablespoon lemon juice

Directions
Put the figs with the sugar in a pot and boil until the syrup thickens. Pour the lemon juice,  and  remove from the heat.

Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου