Χοιρινό πρασοσέλινο
Υλικά
1 κιλό πράσα
1 ρίζα
σέλινο
1 κιλό
χοιρινό κρέας
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Πρώτα θα
ζεστάνετε την κατσαρόλα άδεια μέχρι το
νεράκι που θα ρίξετε με τα δάχτυλά σας μέσα να κάνει μπίλιες. Κατόπιν
βάζετε μέσα το κρέας και το σωτάρετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Αφαιρείτε το
κρέας και βάζετε τα πράσα κομμένα σε φέτες, το σέλινο ψιλοκομμένο και τα αφήνετε να μαραθούν καλά. Προσθέτετε
την ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και αφού σωταριστούν
όλα μαζί βάζετε το κρέας από πάνω και
προσθέτετε νερό αρκετό για να βράσει το φαγητό σας και να μείνει με λίγο
ζουμάκι.
Σερβίρετε με τυρί φέτα.
Καλή όρεξη!!!!
Pork with
leek and celery
Ingredients
1 pound leeks
1 celery root
1 kilo pork
1 cup chopped tomato
salt
pepper
Red chilly pepper ( optional )
Directions
First you heat the pot empty until the refreshing
water you take with your fingers inside to make balls. Then put through the
meat and sauté until golden brown .
Remove the meat and put the sliced leeks , chopped celery and let them wither well . Add the
tomatoes , salt , pepper and chilly flakes and after they have sauted all together put the meat on top and add
enough water to cook your food and be left with little sauce.
Serve with feta cheese .
Good appetite
!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου