Υλικά
1.
½ κιλό
κολοκύθι σε κομμάτια
2.
1 κρεμμύδι
3.
1
καρότο
4.
1
κομμάτι τζίντζερ φρέσκο (Περίπου στο
μέγεθος ενός μικρού αυγού)
5.
1 ρίζα
σέλινο (μόνο το άσπρο)
6.
1 κουταλιά
της σούπας αλεύρι
7.
1
κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
8.
Αλάτι
ή μίγμα λαχανικών
Εκτέλεση
Βράζουμε όλα τα
λαχανικά μαζί και κατόπιν τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Λιώνουμε τη
μαργαρίνη στην κατσαρόλα και σωτάρουμε μέσα το αλεύρι. Προσθέτουμε τον πολτό
των λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και κλείνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με
κρουτόν.
Καλή όρεξη!
Ingredients
1. ½ pound
pumpkin into pieces
2. 1 onion
3. 1 carrot
4. 1 piece
fresh ginger (about the size of a small egg)
5. 1 celery
root (only white)
6. 1
tablespoon flour
7. 1
tablespoon margarine
8. Salt or a
mixture of vegetables
Directions
Boil all the
vegetables together and then purée in a blender.
Melt
margarine in a saucepan and sauté the flour. Add the pulp of vegetables. Bring
to a boil and turn off the cooker.
Serve with
croutons.
Enjoy!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου