ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ
ΥΛΙΚΑ:
Μικρές και
κόκκινες ντομάτες
Μυζήθρα ή φέτα τριμμένη
Πιπεριά πράσινη
Λίγο αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Μαϊντανό
Λίγη φρυγανιά τριμμένη
Λίγο σκόρδο ψιλοκομένο
Λίγο σκόρδο ψιλοκομένο
Μερικά
φιλέτα παστό ψάρι
Κλαδάκια δυόσμο
ή βασιλικό κατά προτίμηση ανθισμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αδειάστε τις
ντομάτες και λιώστε το εσωτερικό τους μαζί με τη μυζήθρα, την πιπεριά, το
αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, φρυγανιά και λίγο λάδι στο μπλέντερ μέχρι να έχετε μια όμορφη
κρέμα. Γεμίστε τις ντοματούλες και στολίστε τις με πιπεριές, δυόσμο ή βασιλικό και μερικά
φιλέτα από παστά ψάρια. Ρίξτε λίγο λάδι για να γυαλίσουν.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
TOMATOES IN
BLOOM
INGREDIENTS:
Small red
tomatoes
Cream cheese or crumbled feta cheese
green pepper
A little salt
pepper
oil
parsley
A little toasted crumbs
A little chopped garlic
A little chopped garlic
Some salted fish fillets
Sprigs of mint or basil, preferably blooming
DIRECTIONS:
Empty the tomatoes
and mash together the cheese, pepper, salt, green pepper,
parsley, bread crumbs and a little oil in a blender until you have a beautiful
cream. Stuff the tomatoes with the mixture and garnish with green peppers,
mint or basil and some salted fish fillets. Pour a little oil to polish.
ENJOY!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου