ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΑΜΠΛΕ
ΥΛΙΚΑ:
1. ½ κιλό αλεύρι
2. 2 αυγά
3. ½ φλιτζάνι ζάχαρη
4. 1 ½ φλιτζάνι μαργαρίνη
5. 2 κουταλιές της σούπας κακάο
6. ½ φλιτζάνι ζάχαρη για το περιτύλιγμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύετε
όλα τα υλικά μαζί εκτός από τη ζάχαρη για το περιτύλιγμα και πλάθετε ένα ρολό. Ρίχνετε επάνω σε αλουμινόχαρτο το ½ φλιτζάνι ζάχαρη
και ρολλάρετε επάνω τη ζύμη. Τη βάζετε στο ψυγείο για περίπου 40 λεπτά.
Κατόπιν κόβετε φέτες πάχους περίπου μισού εκατοστού και τις τοποθετείτε
επάνω σε λαδόκολλα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
Καλή όρεξη!
BISCUITS
Sables
INGREDIENTS:
1. ½ kg flour
2. 2 eggs
3. ½ cup sugar
4. 1 ½ cup margarine
5. 2 tablespoons of cocoa
6. ½ cup sugar for wrapping
DIRECTIONS:
Mix all ingredients together except sugar and knead a
roll. Pour onto foil the ½ cup sugar and roll up the dough. Refrigerate for about 40
minutes. Then cut slices about half a centimeter thick and place them on a
baking sheet. Bake in a
moderate oven for about 20 minutes.
Enjoy!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου